2012/03/08

Outward Bound Brassóban


Új helyszínnel gyarapodik az Outward Bound (OBR). A Brassó megyei Alsótömösi Ezio House  együttműködésével, ezentúl az Ezio Házban (www.casa-ezio.ro) is szervezünk programokat egyetemistáknak és diákoknak. Az Élmények Iskolája programok, Klanadhét, angol- és német nyelvű táborok és az Outward Bound Leadership vezetőképző tanfolyamok ezentúl a szovátai helyszín mellett elérhetőek lesznek Alsótömösön is. A brassói helyszín tökéletes körülményeket nyújt az Outward Bound programok számára: az Ezio Ház lenyügöző természeti környezetben terült el, így lehetőséget ad a kültéri tevékenységekre és expedíciók szervezésére.





Az Outward Bound részt vesz az április 2-7. közötti „Iskola másként” programban is, amelyet az 
Oktatási, Kutatási, Ifjúsági és Sportminisztérium jelölt ki alternatív oktatási tevékenységekre. Ezen a héten tanároknak és diákjaiknak ajánljuk az outdoor tanfolyamokat mind a szovátai mind a felsőtömösi helyszínen.

További információk a szervezetről és az iratkozási feltételekről az OBR honlapján megtekinthetőek: www.outwardbound.ro vagy érdeklődhetnek az info[kukac]outwardbound[pont]ro e-mail címen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése